Omschrijving grote zaal

Sfeervol en rustiek verpakt in een modern jasje! Wie de grote zaal van de Valk binnenloopt heeft meteen een gevoel van herkenning, gezelligheid en feest. Nostalgische kenmerken gecombineerd en contrasterend met moderne accenten. Met de professionele licht installatie kunnen we de sfeer neerzetten die u wilt. De zaal beschikt over een podium wat groot genoeg is voor optredens van een live band of een Dj. Naast een feestzaal kan deze ruimte ook gebruikt worden voor de grotere zakelijke bijeenkomsten. Een geluidsinstallatie, beamers en schermen zijn aanwezig. Zoals in de kleine zaal kunnen we staan of zitten faciliteren naar uw wensen en type feest of bijeenkomst. De zaal is geschikt tot ca. 200 personen maar kunnen deze ook d.m.v. een afscheiding passend maken voor kleinere gezelschappen vanaf 60 personen.

Omschrijving kleine zaal

Groots feesten tot 80 personen is de kracht van de kleine zaal. Compleet voorzien van alle gemakken met een warme mediterrane uitstraling. De zaal kan ingericht worden op de manier zoals u wilt. Zitten, staan of juist allebei? Wij faciliteren naar uw wensen en de behoefte van uw gasten. De zaal is voorzien van een beamer en scherm, ideaal voor een (bedrijfs) presentatie, foto show of quiz. Ook aanwezig is een gebruiksvriendelijke muziekcomputer en eigen toiletgroep.

Omschrijving terras

Uw feest uitbreiden naar buiten behoort tot één van de mogelijkheden. Beide zalen beschikken over een groot terras. Deze zijn voorzien van een luifel en schaduwdoeken. U en uw gasten hebben de keuze om lekker in de zon te zitten of een plekje in de schaduw op te zoeken. Het terras is breed inzetbaar. Hierbij kunt u denken aan een buiten barbecue, lekker hangen op loungebanken of het plaatsen van kindervermaak zoals een springkussen. Mocht het weer het niet toelaten heeft u altijd de mogelijkheid om binnen te feesten.

Menu