Your address will show here +12 34 56 78
Arrangementen

Ook wat betreft de culinaire invulling biedt De Valk net even iets meer. Een bittergarnituur of een traditioneel buffet kan geregeld worden maar wat te denken van een exclusief hapjesbuffet met o.a. vleesspiesen, amuses, tapenades en een dessertbuffet. Bij diverse buffetten worden er gerechten in de zaal vers bereid op de bakplaat. Zeer populair is ons hapjes/snackarrangement, waarbij gedurende de gehele avond diverse  warme en koude hapjes aan de gasten gepresenteerd worden.

Klik op de pijlen voor een uitgebreide omschrijving van het arrangement!

 

  • Text Hover
Hapjes/Snack arrangement

 

Hapjes/Snack arrangement

Gedurende de avond worden er diverse hapjes en snacks geserveerd aan de gasten. Denk hierbij aan Mini Pasteitjes, Vietnamese Loempia’s, Mini broodjes met vis, Puntzakje friet, Midi broodje hamburger, Taco schelp met pikant gehakt en diverse Satés. Prijs vanaf 4,50 € per persoon.

Proeverij de Valk

 

Proeverij de Valk

De voorgerechtjes en nagerechtjes worden als “shared dining” gepresenteerd. De hoofdgerechtjes worden per persoon uitgeserveerd. Prijs vanaf 25,- € per persoon.

Koffietafel Reusel

 

Koffietafel

Populair in de jaren ’70 en ’80 en nu weer terug. De koffietafel met warm vlees en warme sausjes. Prijs vanaf 15,- € per persoon.

Snackkraampjes

 

Snackkraampjes

De kraampjes zijn zowel geschikt om een feest mee te beginnen of om later op de avond te presenteren. U kunt een keuze maken uit een of meerdere van de volgende kraampjes: Belgisch Fritkot, Oosterse kraam en Amerikaanse kraam:Burgers & Dogs. Prijs vanaf 7,- € per persoon.

Koud-Warm Buffet

 

Koud-Warmbuffet

Het traditionele koud-warm buffet kan van een eenvoudig buffet tot een luxe buffet met diverse soorten vis. Ons befaamde buffet Populair is een combinatie van een traditioneel buffet met een hapjesbuffet. Hierbij worden de warme gerechten bij het buffet vers bereid op de bakplaat. Prijs vanaf 14,50 € per persoon.

BBQ Arrangement

 

BBQ Arrangement

Bij de Valk is er de mogelijkheid om zowel binnen als buiten gebruik te maken van de BBQ-Grill. U kunt kiezen voor een standaard arrangement maar het is ook mogelijk om een uitgebreide barbecue te nemen met vis-, groenten-, en diverse vleesspiesen. Prijs vanaf 14,- € per persoon.

Dessertbuffet

 

Dessertbuffet

U kunt uw buffet nog uit breiden met een dessert.Dit kan een Italiaanse ijskar zijn met hoorntjes ijs of een uitgebreid dessertbuffet met: diverse soorten ijs, vers fruit, chocolademousse, tiramisu en diverse soorten bavaroises. Prijs vanaf 2,- € per persoon.

Hapjesbuffet

 

Hapjesbuffet

Gedurende de avond kunnen de gasten de heerlijkste hapjes bij het buffet halen. Denk hierbij aan amuses met vis, carpaccio, pate en kipcocktailtje. Verder worden er bij het buffet zelf diverse warme hapjes bereid zoals diverse spiezen met bijvoorbeeld malse biefstuk of varkenshaas op Oosterse wijze. Prijs vanaf 13,50 € per persoon.

Broodjesbuffet

 

Festival de Valk

Broodjes met hamburgers en BBQ worst van de bakplaat, aangevuld met Pulled Pork, Kroketten en Frikandellen. Compleet met diverse sausjes en garnituren. Prijs vanaf 6,50 € per persoon

Festival de Valk

 

Festival de Valk

Dit is een buffet wat op diverse kraampjes in de zaal en of op het terras wordt gepresenteerd. Hierbij heeft ieder kraampje een thema: Brood en Tapas, Viskar, Oosterse Wok, Spiesjeskraam, Italiaanse ijskar en een Dessertkraam. Prijs vanaf 24,50 € per persoon.

Met de twee onderstaande arrangementen willen wij een indicatie geven van de kosten voor een compleet verzorgd avondfeest, dit zijn slechts twee samenstellingen die geheel naar uw wens en budget aangepast kunnen worden.

 

Budget Arrangement

 

Budget Arrangement

Ondanks de scherpe prijs zijn kwaliteit en kwantiteit gewaarborgd. – Koffie/thee buffet bij ontvangst met assorti midi-soesjes. – Vrij gebruik tapbier, wijn, malt en fris gedurende 5 uur (Geen bediening aan de tafels). – Bittergarnituur en nootjes – Gebruik muziekapparatuur met muziekcomputer. Prijs vanaf 21,- € per persoon.

De Valk Arrangement

 

De Valk Arrangement

-Koffie/thee met assorti mini-gebak. – Vrij drankgebruik All-in gedurende 5,5 uur inclusief bediening. -Hapjes/Snackarrangement, in totaal 6 stuks per persoon – Gebruik muziekapparatuur met muziekcomputer. Prijs vanaf 30,50 € per persoon.

Kruisstraat 1a, Reusel

info@devalkreusel.nl

+31(0)497 641 398